AOS

Compra les teves entrades pel BROF!

Teatre Romea

Barcelona Rossini Opera Festival

L’Òpera de Cambra de Barcelona al cor de la ciutat!

Dimarts, 8 de juny. 20 hores

ROSSINI AL ROMEA AMB RAMON (GENER)

Conferència

Ramon Gener farà les funcions de mestre de cerimònies del BROF. Ens descobrirà els seus secrets i, a més, ens explicarà l’evolució de l’òpera bufa i com era d’agosarat i genial el jove Gioachino en el temps que va compondre les òperes que es posen en escena durant el festival: Loccasione fa il ladro i La scala di seta.

Entrada de franc

Dijous, 10 de juny. 18:30 h

ROSSINI IN VIVA VOCE

Col·loqui

El periodista i crític musical, Javier Pérez Senz, modera un col·loqui en el qual Eduard Giménez, Dalmau González i Raúl Giménez comparteixen la seva passió i experiències amb el compositor de Pesaro.

Entrada de franc!

Dijous, 10 de juny. 20 h

Dissabte, 12 de juny. 20 h

Diumenge, 13 de juny. 18:30 h

L’OCCASIONE FA IL LADRO

Òpera

La tempesta obliga don Parmenione i el seu criat Martino a cercar un aixopluc. Mentre sopen arriba el comte Alberto i don Parmenione el convida a xerrar i beure. El comte explica que va camí de Nàpols, delerós de conèixer la seva futura esposa, i que marxarà prest, només amaini la pluja. Martino se n’adona que don Alberto s’ha deixat la seva maleta i ha agafat per error la del seu amo. Obren la maleta i troben el retrat d’una noia preciosa. Llavors don Parmenione decideix prendre la identitat del comte i emportar-se la núvia.

Entrades a partir de 22 euros!

Divendres, 11 de juny. 20 h

ROSSINIANA

Recital

Serena Sáenz (soprano) i Carles Pachón (baríton), acompanyats al piano per Anna Crexells, interpreten en aquest recital peces de concert i àries i duets semirepresentats, de temàtica humorística i amorosa, escollits entre els personatges còmics i lírics del catàleg rossinià. De Mozart, present en el programa, Rossini va confessar que havia estat “l’admiració de la seva jovenesa, la desesperació a la maduresa i el consol de la seva vellesa”.

Entrades a partir de 22 euros!

Dijous, 17 de juny.  20 h

Dissabte, 19 de juny.  20 h

Diumenge, 20 de juny.  18:30 h

LA SCALA DI SETA

Òpera

L’acció transcorre a París, a meitats del segle XIX. El vell Dormont ha promès en matrimoni la seva pupil·la Giulia. La jove, però, s’ha casat d’amagat amb Dorvil. Cada nit la visita enfilant-se per l’escala de seda que ella l’hi llença per la finestra. Dorvil es mostra neguitós amb l’arribada del pretendent, però Giulia té un pla. Sap que la seva cosina està enamorada d’ell i pensa que podrà deslliurar-se del compromís quan es coneguin personalment. El criat Germano ho enreda tot afavorint els equívocs i confusions, però finalment s’aclarirà la veritat i tot es resoldrà feliçment.

Entrades a partir de 22 euros!

Dijous, 17 de juny

Taller L’Opera bufa

Taller

El ballarí, coreògraf i director d’escena Xevi Dorca aporta la seva experiència en el gènere bufo i mostra, als participants d’aquest taller, les claus per potenciar la creativitat i definir més acuradament els personatges i les seves accions teatrals.

La sessió matinal de 11 a 13:30 h està pensada per cantants, alumnat i professorat de cant i arts escèniques interessats en el món de l’òpera.

Preu: 25 euros

A la tarda hi ha programada, de 17 a 18:30 h, una altra sessió destinada a un públic general interessat en el món de l’òpera. 

Preu: 7 euros