banner butaques

Òperes

Rita
(G. Donizetti)

Dijous 10 de novembre, a les 20h (assaig general obert)*
Dissabte 12 de novembre, a les 20h
Diumenge 13 de novembre, a les 18h

El Comte Ory
(G. Rossini)

Dijous, 9 de març, a les 20h (assaig general obert)*
Dissabte 11 de març,a les 20h
Diumenge 12 de març,a les 18h

Il Signo Bruschino
(G. Rossini)

Dissabte 20 maig, a les 20h
Diumenge 21 maig, a les 18h


(*) Assaig general obert al públic. Responent a una demanda dels associats de fer alguna sessió entre setmana, s’obrirà l’assaig general al públic els dijous abans de l’estrena de la funció. No tindrà un cost però es demanarà una aportació econòmica que anirà dirigida a ajudar les entitat del tercer sector que treballen directament amb i pel barri de Sarrià que és on s’ubica l’associació i el teatre. D’aquesta manera, es treballarà d’una manera més directe amb l’entorn més desfavorit del nostre barri, que també existeix, i moltes vegades queda força ocult.


 

Veure preus i abonaments

Conferències

Classe magistral: "Els secrets de la veu en l'òpera"

Autor i conferenciant: Dr. Pedro Clarós

Una oportunitat per conèixer com es forma la veu i escoltar en viu a cantants d’òpera i veure -a través d’imatges- les cordes vocals de les millors figures de la lírica internacional,el seu funcionament i les seves característiques.

 


 

Dia: dissabte, 19 de novembre
Hora:
20h
Preu:
d'entre 8 i 10€
Durada:
2 hores
LLoc:
Teatre de Sarrià


Concerts

Love has no borders by Marina Viotti

Divendres, 3 de març a les 20h

És un espectacle on l’autora vol fer arribar un missatge d’amor des de dues vessants, ara que es parla tant sobre les fronteres, físiques, psíquiques o socials, aquestes barreres que són parets i que separen a la humanitat.
D’una banda canta a l’amor: l’amor impossible "Je ne t'aime pas" i "Ne ver nivells druk"; l’amor etern "La chanson des vieux amants"; l’amor feliç amb "Je t'adore brigand" o l’amor fatal "Amour,viens aider my faiblesse" i "Der Zwerg"; fins i tot l’amor misteriós “Solitary Hotel” or “Johnny" en diversos idiomes i gèneres: òpera, opérette, lied, chanson, cabaret i per una altra banda reflexiona i explora els diferents móns vocals i musicals per tractar de construir ponts per reunir a les persones per sobre dels perjudicis mentals i morals que s’aixequen al voltant de la música clàssica, sense tenir en compte l’idioma o el gènere doncs el cant i la música són un llenguatge universal accessible a tothom i l’amor no té fronteres.

 

 

Stabat Mater de Pergolesi

Dissabte, 1 d'abril a les 20h

Amb l'Orquestra de Cambra Barcelona Concertante.  

Director Musical: Assunto Nesse

Stabat Mater és una obra musical religiosa escrita per  Giovanni  Battista Pergolesi el 1736, dos mesos abans de la seva mort, al       monestir de Pozzuoli. Es tracta doncs de l'última obra del compositor mort als 26 anys a causa d'una tuberculosi. Ha estat escrit per a dues veus tradicionalment alt i soprano i conjunt instrumental comprenent violins I i II, viola i baix continu. L'obra, que ha esdevingut molt famosa, ha estat represa i ha estat adaptada moltes vegades.


Preu concerts: entre 12€ i 15 €