banner butaques

Formulari d'inscripció

Omple aquest formulari per fer-te soci del Amics de l'Òpera de Sarrià o per renovar la teva subscripció.
Els elements ressaltats amb un asterisc són obligatoris.
Dades personals

Nota: si ets antic soci i vols renovar l’abonament, només cal que omplis nom i cognom, la casella de l’idioma preferit i ja pots saltar a l’apartat “tipus de subscripció”.

Tipus de subscripció


Tipus de pagament (domiciliat)


Tria el torn


Protecció de dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), els Amics de la Òpera de Sarrià us informa que les dades de caràcter personal que ens faciliteu, bé per correu electrònic, bé mitjançant aquest formulari, seran incloses en un fitxer titularitat de la Associació Amics de la Òpera de Sarrià, amb la finalitat d'atendre les consultes que ens feu arribar, així com de processar les sol·licituds d'afiliació. Les dades obtingudes són imprescindibles per a l'establiment i desenvolupament de la relació. Podreu exercitar els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita a: Associacio Amics de l’Òpera de Sarrià, c/Rosari, 50, 08017 Barcelona.

Control de seguretat
Introdueix el següent codi de seguretat per verificar que ets una persona (i no un programa d'SPAM).

captcha

Benvinguts

Els Amics de l’Òpera de Sarrià és una nova associació sense ànim de lucre, que té com a missió la difusió de l’òpera i de la cultura. El Teatre de Sarrià tot just reobre les seves portes, totalment rehabilitat. Un dels objectius és dotar d’una temporada estable d’òpera de cambra a aquest teatre, un marc ideal per aquest gènere. Així és com neix la temporada Òpera de Cambra de Barcelona, amb la voluntat de sumar una oferta nova i complementària dins el panorama musical de Catalunya.

Raúl Giménez

raul jimenez

Propers esdeveniments

No events found